Meer over Jouwveiligheid.nl

Jouwveiligheid.nl is een onderdeel van Fire Rescue Training B.V. en gevestigd in Silvolde. Sinds 2006 staat ons team voor u klaar, om op een professionele wijze, gedegen opleidingen te verzorgen.
Onze doelstelling is om onze cursisten bewust te maken van het belang van een adequate hulpverlening en kopers van veiligheidsartikelen goed advies te geven en te begeleiden in hun aankoop van deze producten. 

Of het nu het blussen van een beginnende brand is, het op tijd reageren bij een hartstilstand of beroerte: dreigingen van ongevallen en calamiteiten zijn helaas een realiteit van ons alledaagse leven. Snel handelen blijft van cruciaal belang: dit kan grote schade voorkomen en zelfs mensenlevens redden. Op preventief vlak kan bovendien bewustwording van de gevaren in ieder geval een hoop ellende voorkomen.

Jouwveiligheid.nl is gecertificeerd opleider en verzorgd opleidingen van het Oranje Kruis, Rode Kruis, NIBHV en NIKTA. De normen van deze instituten staan garant voor de kwaliteit van een goede opleiding.

Veilig werken aan een beter milieu

Wij streven ernaar om milieuvriendelijk te ondernemen. Wij hebben ons afvalbeleid geheel aangepast aan de eisen van deze tijd.
Al jaren voeren wij een praktisch papierarme administratie. Bij de aanschaf van apparaten en verlichting hebben we gekozen voor energiebesparende varianten. Een aantal van onze bedrijfsauto’s rijdt inmiddels gedeeltelijk elektrisch en de eerste laadpaal bij ons bedrijf is binnenkort een feit.
Al onze materialen worden jaarlijks gekeurd en bij de keuze van nieuwe materialen en apparaten speelt het milieu aspect altijd een rol. Inmiddels zijn we gestart met de voorbereidingen voor een gezonde (re) werkplek voor onze medewerkers. Stap voor stap gaan we samen op weg om de balans te vinden tussen de 3 P’s: People, Planet en Profit.

Maatwerk

Onze ervaren instructeurs komen uit de praktijk. Daardoor hebben ze uitstekende kennis van zaken en weten ze wat er speelt. Ze weten hun kennis helder over te brengen op de cursisten. Voor zowel de theorielessen als ook de trainingsoefeningen bieden wij maatwerk dat aansluit op de gevaren binnen uw eigen organisatie, want een noodgeval of calamiteit in een productieruimte is anders dan in een kinderdagverblijf.

Tijdens de opleiding is een ontspannen sfeer belangrijk. Onze doelstelling is om de deelnemers te motiveren, zodat ze het beste resultaat uit hun opleiding halen en de lesstof goed onthouden.

Account aanmaken voor jouwveiligheid.nl Community & E-learning

Jouwveiligheid.nl is de beheerder van de community & e-learning en toets vooraf of u voldoet aan de 
door Jouwveiligheid.nl gestelde voorwaarden. 

Locaties

BHV in Nieuwkoop (Groene Hart)
BHV in Alphen aan den Rijn
BHV in Doetinchem
BHV in Uden