Onze opleidingen zijn coronaproof, sinds 3 maart 2021 ook weer praktijktrainingen

Kabinet neemt bedrijfsveiligheid serieus!

Bhv- oefencentra weer volledig open op 3 maart

EHBO-, BHV- en veiligheidstrainingen zijn opgenomen in versoepelingen coronaregeling 03-03-2021 *voor beroep en bedrijf.*
Na een intensieve lobby heeft het kabinet het belang van de doorgang van EHBO-, BHV- en veiligheidstrainingen onderkend *voor beroep en bedrijf.* In de versoepelingen op de coronaregeling worden deze met ingang van 03-03-2021 expliciet genoemd.

Dat betekent dat onze branche haar werkzaamheden weer volledig mag opstarten en oefencentra weer volledig mogen openen voor alle bedrijven, instellingen en organisaties. Uiteraard altijd met inachtneming van de 1,5 meter afstand, coronamaatregelen en het brancheprotocol. Opleiders maken, daar waar mogelijk, gebruik van e-learning om de contactmomenten te beperken.


Bron: Nederlands Instituut Bedrijfshulpverlening.

Wij hebben een eigen online community met trofeeën en een punten systeem.
Doormiddel van het vergaren van voldoende punten, behoudt de cursist zijn of haar diploma.
Beantwoord online vragen, maak proefexamens, lees de e-learning en neem deel aan videotrainingen. Het volgen van online lesprogramma's en het daarnaast 1 keer per vastgestelde termijn volgen van een praktijktraining (ontruimingsoefening/BHV training) levert voldoende punten op, om u diploma te behouden. Ervaar het nu. 

Wij geven weer les, nu Coronaproof!

BHVop1.nl heeft rondom en tijdens de trainingen de vereiste aanpassingen gedaan om samen weer veilig te kunnen trainen.  Met hygiëne- en afstandsmaatregelen vóór, tijdens en na de cursus. De lessen zijn aangepast, zodat de cursisten ook na de training veilig het geleerde in de praktijk kunnen brengen. De richtlijnen voor instructeur en cursist hebben wij vastgelegd in onze Covid-19 handreiking. 

Alle opleidingen van BHVop1.nl voldoen aan de eisen van RIVM en het brancheprotocol.
Veiligtrainen.nl voor BHV, EHBO, reanimatie- en veiligheidscursussen tijdens de Covid 19-pandemie.

Gezondheidscheck

Voor aanvang van de training controleert onze instructeur op gezondheidsklachten zoals hoesten, niezen, verkoudheid, koorts en vraagt of de cursisten fit genoeg zijn, om aan de training deel te nemen. Ook geeft de instructeur een toelichting op de nieuwe veiligheidsvoorschriften en de coronamaatregelen die van toepassing zijn tijdens de training.

Vragen

Plezier hebben tijdens het trainen is en blijft belangrijk voor ons. Door de huidige situatie is er nogal wat veranderd en het zal even wennen zijn. Veilig trainen staat staat bij BHVop1.nl 

Heeft u vragen, neem dan contact met ons op.

Ons bereiken

Industrieweg 28
7064BV Silvolde
Tel: (0031(0)683841729
email: info@firerescuebv.nl
web: https://www.firerescuebv.nl 
KVK: 59048409
BTW: NL853295724B01

Locaties

BHV in Nieuwkoop (Groene Hart)
BHV in Alphen aan den Rijn
BHV in Doetinchem
BHV in Uden