Persoonlijk alarm

Getoonde prijzen zijn inclusief btw

Minder® 140db Color Metallic Mini Minder

De reeks persoonlijke alarmen van de Genuine Minder is beveiligd door Design Approved (Police Preferred Specification) en is ook onafhankelijk getest door Sold Secure, waarvoor de Gold Award is ontvangen. U zult geen andere volledige reeks persoonlijke alarmen vinden die deze accreditaties hebben. Wees ervan verzekerd dat wanneer u een 'MINDER' koopt, u ​​een product kiest met de hoogste normen. 'RELY ON THE BEST'.

BELANGRIJKE OPMERKING: Onze door de politie goedgekeurde persoonlijke alarmen hebben een afzonderlijke sleutelring voor de activeringspen. Dus in tegenstelling tot veel van onze concurrenten (die modellen verkopen waar de sleutelring de activeringspin is) in een noodgeval, kunt u de pen gewoon weggooien. Het alarm en je sleutels kan je op de persoon houden. Het hebben van een afzonderlijke sleutelring naast de activatiepen vermijdt ook per ongeluk vals alarm.

Bescherm uzelf tegen gevaarlijke situaties met dit multifunctionele alarm dat ook een zaklamp heeft. Een van onze best verkopende Alarmen vanwege het kleine formaat en de oorprikkelende 140db-sirene. In tegenstelling tot veel key-ringalarmen heeft dit model een apart alarmsnoer voor de sleutelring, waardoor onjuiste activering wordt voorkomen.

Het kleine formaat en het ontwerp maakt het aantrekkelijk voor jongere werknemers

​Afmeting:
- 40 mm x 60 mm x 12 mm -

​Specificaties:

  • Trekkoordactivering
  • 140 decibel Sirene
  • Toegevoegd zaklamp
  • Alkalinebatterijen inbegrepen
  • Aparte sleutelring